Kviečiame dalyvauti 15-ojoje tarptautinėje daugiadalykėje gyvybės,  technologijos, biomedicinos, agro-, miškų ir fizinių mokslų konferencijoje GYVASIS GAMTOS ŽENKLAS

Kviečiame  dalyvauti 15-ojoje tarptautinėje daugiadalykėje gyvybės,  technologijos, biomedicinos, agro-, miškų ir fizinių mokslų konferencijoje GYVASIS GAMTOS ŽENKLAS (VNS 2021), kuri bus organizuojama internetu 2021 m. gegužės 20–21 d.

Kaip ir kiekvieną pavasarį, jau artėja 15-oji tarptautinė daugiadalykė konferencija „Gyvasis gamtos ženklas“. Kviečiame dalyvauti on-line šioje konferencijoje 2021 m. gegužės 20–21 d. Konferencijos organizatoriai – Vytauto Didžiojo universitetas, Lietuvos mokslų akademija ir Šiaurės šalių skirstymo mokslų draugija.

Daugiau informacijos ir prisijungimo adresą rasite: http://vns.microsep.org/

Kodėl naudinga dalyvauti 15-ojoje “THE VITAL NATURE SIGN” konferencijoje:

– Tai puiki proga pristatyti savo mokslo rezultatus kolegoms ir svečiams be jokio konferencijos mokesčio;

– Tai puiki galimybė užmegzti naujus kontaktus ir susirasti partnerius būsimiems projektams;

– Nereikia galvoti apie plakatų spausdinimą – kaip įprasta, tik elektroninis plakatas (5 min. trumpas pristatymas) bus pristatytas konferencijos metu.

– Konferencijos pranešimai gali būti spausdinami: „Chemija“, „Lithuanian Journal of Physics“, „Biologija“, „Toxicological & Environmental Chemistry“ ir „Environmental Research, Engineering and Management“ žurnaluose.

Skip to content