BAFF Profesinės praktikos JAV programa

Su malonumu informuoju, kad Baltijos-Amerikos Laisvės fondas skelbia naują kvietimą teikti paraiškas į BAFF Profesinės praktikos JAV programą ir kviečiame paskutinio kurso bakalauro programos studentus, magistrantus ir doktorantus pasinaudoti šia unikalia galimybe patobulinti savo profesinius įgūdžius ir pasisemti profesinės patirties Jungtinėse Valstijose.

 

Prisegu trumpą skelbimą, kuriuo labai prašau pasidalinti su savo universiteto studentais ir kontaktais, o taip pat ir visais, kuriems ši informacija gali būti įdomi ir aktuali.

 

Būčiau labai dėkinga, jei savo socialiniuose tinkluose pasidalintumėte ir šia nuoroda: https://www.facebook.com/Baltic.American.Freedom.Foundation/posts/pfbid029NZjSSFbgymznTXCFBPrQHig1sgHHEetMwH67obcexTunZrWxC4jjwTQQgaLCDNZl

 

Paraiškos į BAFF Profesinės praktikos JAV programą bus priimamos iki š.m. spalio 31 d.

 

Taip pat, visus norinčius sužinoti daugiau apie programą ir konkurso sąlygas, kviečiame į internetinį seminarą š.m. rugsėjo 27 d. nuo 12:00 iki 13:00 val. Seminaras vyks anglų kalba. Registruokitės į internetinį seminarą užpildydami šią formą: https://forms.gle/ZzRpZr7ryzCmLGJG6 Užsiregistravusiems atsiųsime prisijungimo nuorodą.

 

 

Jei kiltų klausimų ar norėtumėte išsamesnės informacijos, o taip pat, jei norėtumėte atskiro pristatymo Jūsų universiteto studentams, prašau skambinti arba rašyti man e-paštu.

INGRIDA LAURINAVIČIENĖ  //  CIEE

Representative for Lithuania // Baltic-American Freedom Foundation

──────────────────────────

Workland

Gedimino pr. 20, LT- 01103 Vilnius, Lithuania

email ilaurinaviciene@ciee.org

tel +370 69874037

web BalticAmericanFreedomFoundation.org//

Skip to content